StayAtHome – verdieping challenge

Verdiepingen challenge

Goedemorgen allemaal,Vandaag beginnen we met een kleine ochtendgymnastiek!DE VERDIEPINGEN-CHALLENGE ⬆Voor deze challenge heb je nodig: 1. Een dobbelsteen 🎲2. Een timer ⌛3. Een opdracht – A4 📋Opdracht: Je gooit met de dobbelsteen en het getal waar hij op draait is jouw opdracht. Onze topper Teddy doet het voor! Hoe snel ben jij? Wij deden er …… over!Aanpassing: In plaats van verdiepingen kun je natuurlijk ook zoeken in verschillende kamers (slaapkamer, keuken, woonkamer of badkamer 🛁)Veel plezier en succes!Wij bedanken Lieve Rouschop voor haar inzending en Teddy voor het deelnemen #samenkleurenwedewereldmooier#stayathomechallenge #traplopenisgezond #huisopstelten

Geplaatst door Stayathome.challenge op Vrijdag 20 maart 2020

Deze challenge is gemaakt door ALO studenten van de minor speciaal onderwijs in Eindhoven.
Meer filmpjes zijn te vinden op: https://www.facebook.com/stayathome.challenge/
of via instagram: https://www.instagram.com/stayathome.challenge/